Schooljaar 2024-2025

Deze pagina bevat informatie over capaciteiten en vrije plaatsen voor het schooljaar 2024-2025.

De afspraken over en de data voor inschrijven en aanmelden worden momenteel gemaakt binnen het lokaal overlegplatform. (de info hieronder is nog onvolledig)

Voor het 1e leerjaar A en B (gewoon secundair): de vrije inschrijvingsperiode start op 14 mei 2024 (9.00 uur). De scholen actualiseren de informatie op deze website bij wijzigingen. Voor meer informatie over de vrije inschrijvingsperiode: www.naarhetsecundair.be.

Voor de hogere leerjaren: de inschrijvingen starten vanaf 29 april 2024. Via deze website actualiseren de scholen het overzicht van welke groepen zijn volzet verklaard en welke niet. Indien groepen niet volzet verklaard zijn, mag er niet geweigerd worden. Meer informatie over inschrijven voor de hogere leerjaren vind je via de schoolwebsites of op Hogere jaren schooljaar 2022-2023 (naarschoolinsintniklaas.be).

Voor het buitengewoon secundair onderwijs:  de vrije inschrijvingsperiode start op 3 juni 2024. De scholen actualiseren de informatie op deze website bij wijzigingen. Meer informatie over de vrije inschrijvingsperiode via de schoolwebsites.